Despre Liv Hospital - Romania

Liv Hospital Istanbul, prin grija față de pacient, împletind abordarea empirică cu o echipă de medici cu experiență și mod de lucru multidisciplinar, intenționează să ajungă un lider al serviciilor medicale de calitate. Obiectivul nostru principal la Liv Hospital Istanbul este "sănătatea dumneavoastră", pentru îndeplinirea căruia folosim metode avansate de diagnostic și tratament conform standardelor mondiale.

Clinica turcia

Liv Hospital Istanbul oferă servicii medicale de înaltă calitate recunoscute la nivel international prin certificatul de acreditare a calității acordat de Comisia Internațională Mixtă din America precum și certificatul ISO acordat de organismal de certificare TÜV la scurt timp după deschiderea sa, aflându-se de un an în serviciul pacienţilor. Liv Hospital Istanbul intenţionează să desfăşoare o activitate îndelungată şi fructuoasă în cadrul departamentelor aflate în continua dezvoltare, cu tehnologii performante şi personal competent şi devotat care promovează şi respectă valorile umane şi să evolueze rapid într-un punct de referinţă în sectorul serviciilor medicale.

Denumirea Liv Hospital Istanbul este inspirată din inițialele principiului Leading International Vision iar termenul "Viață" constituie simbolul principal al filosofiei noastre. Liv Hospital Istanbul se inspiră din miracolul corpului uman atât din punct de vedere al arhitecturii cât şi al funcţionării. Liv Hospital Istanbul a fost gândit în spiritul capacităţii de recuperare a corpului uman, cunoscându-se faptul că cel mai important tratament începe de la o anumită piesă şi se dezvoltă conform unui plan personalizat încă din prima zi.
Liv Hospital Istanbul, cu o abordare centrată pe pacient, dispunând de o echipă complexă de medici şi personal medical auxialiar precum şi de tehnologii şi fundaţii medicale, are o capacitate de 154 paturi, 8 săli de operaţie şi 50 departamente, toate acestea într-un spaţiu interior de 30.000 m2.

Liv Hospital Istanbul promovează conceptul de serviciu perfect respectând în primul rând sănătatea şi nu problemele de sănătate şi se doreşte a fi instituţia care să reprezinte din punct de vedere medical plan medical Turcia în mediile internaţionale. De asemenea Liv Hospital oferă cele mai bune servicii şi soluţii de îmbunătăţire a calităţii vieţii. Stim că cel mai important tratament pentru începe cu relaxare și hotărârea de a duce o viață sănătoasă. Primul spital din Grupul Liv Hospital este situat în Istanbul unde pacienții sunt monitorizați și tratați de specialiști cu ajutorul celei mai avansate tehnologii.

Personalul medical din cadrul Liv Hospital Istanbul realizează studii referitoare la sectorul privat de sănătate pe baza unei platforme științifice, compară rezultatele medicale obținute cu cele ale celor mai bune centre internaționale și beneficiază de sprijinul departamentelor specializate.
Echipa de la Liv Hospital Istanbul va continua să abordeze și să studieze subiecte medicale diferite în această misiune pe care și-a asumat-o.bottom