Liv Romania

Pacienți romani sunt taxați pentru serviciile oferite de LİV Hospital?
În baza datelor și informațiilor dumneavoastră personale veți primi o estimare gratuită a costurilor cu detalii privind facilitățile medicale de care dispunem și medicii noștri. Pe durata tratamentului și a internării Specialistul în Recuperare vă va pune la dispoziție un pachet complet de servicii de asistență fără costuri suplimentare.

Cum abordați problemele ce pot apărea datorită diferențelor culturale și de limbă?
Oficiul Internațional LİV vă va pune la dispoziție gratuit, un Specialist în Recuperare care va avea și rolul de interpret și traducător pe toată durata tratamentului. Acesta va fi o persoană care vorbeste limba romana și care înțelege cultura țării din care veniți inclusiv problemele pe care le-ați putea întâmpina putând în acest fel să prevină orice dificultăți. Oficiul Internațional LİV dipune de o echipă de profesioniști a căror misiune principală este să vă facă să vă simțiți ca acasă.

Cine se va ocupa de toate detaliile cazului meu în timpul vizitei?
Oficiul Internațional LİV se va îngriji de toate detaliile privind vizita dumneavoastră la noi și întoarcerea în siguranță și recuperarea dumneavoastră.

Voi avea nevoie de documente de călătorie?
Vă rugăm să ne consultați cu privire la procedurile și documentația aplicabilă. Cetățenii romani obțin viza în aeroport la sosirea în Turcia (pasaportul trebuie sa fie valabil minim 6 luni din momentul plecarii). De asemenea putem să vă ajutăm cu prelungirea vizei dacă va fi necesar.

Ce puteți să ne spuneși despre calitatea tratamentului?
La LİV Hospital Istanbul veți beenficia de tratament și îngrijire medicală din partea unor doctori și specialiști cu pregătire la cele mai renumite instituții din Statele Unite ale Americii și Europa. Grupul LİV Hospital desfășoară o procedură continuă de control al calității și îmbuătățire.

Pot să știu referințele medicilor?
Da, putem să vă punem la dipoziție referințele și CV-urile medicilor.

Dacă am deja un raport medical pot să primesc un plan de tratament medical și o estimare a costurilor?
Puteți să prezentați rapoartele dumneavoastră medicale medicilor de la cele 50 de departamente din cadrul Liv Hospital Istanbul pentru a obţine o a doua opinie. Experienţa şi tehnologia avansată de care dispune Liv Hospital Istanbul pentru tratarea diferitelor boli şi afecţiuni sporesc şansele de recuperare rapidă a pacienţilor. Departamentul Liv Romania al Liv Hospital Istanbul vă va transmite un plan medical şi o estimare a costurilor în aproximativ 48 ore.

Dacă vin însoţit de membri ai familiei sau alte persoane, în ce condiţii pot călători aceştia?
Membrii familiei şi însoţitorii pot călători cu dumneavoastră. Echipa din cadrul Oficiului Liv Romania va sta la dispoziţia membrilor familiei şi însoţitorilor oferindu-le aceeaşi asistenţă ca pacienţilor.

Dacă voi avea nevoie de cazare în afara spitalului cum procedez?
Lăsaţi acest aspect în grija noastră. Alegerea unei variante de cazare adecvată bugetului dumneavoastră şi în apropierea spitalului poate fi dificilă dacă nu cunoaşteţi zona şi nu aveţi contactele necesare. Oaspeţii noştri beneficiază de tarife preferenţiale la multe hoteluri. Vom avea grijă ca facilităţile de cazare să fie pe placul dumneavoastră.

Cum ajung la LİV Hospital?
Vă vom asigura gratuit transportul de la aeroport la hotelul în care veţi fi cazaţi şi de acolo la LİV Hospital Istanbul, şi retur.bottom