Pacienti

Diferenţa pe care pacienţii şi însoţitorii acestora o sesizează în momentul în care intră pe porţile Liv Hospital Istanbul este mai mult decât o chestiune de aparenţă. Ştim că perspectiva unui tratament într-o ţară străină poate fi dificilă şi stresantă chiar puţin înspăimântătoare.
Noi plecăm de la ideea că procesul de recuperare începe atunci când pacientul se simte cu adevărat acasă. De aceea toţi pacienţii noştri sunt întâmpinaţi de un Specialist în Recuperare de la Oficiul Internaţional, care vorbeste limba romana .

Evitaţi barierele lingvistice în special atunci când călătoriţi în străinătate în scopuri medicale.
Asistenţa oferită cu amabilitate de echipa noastră internaţională vă garantează că tratamentul dumneavoastră medical în Turcia se va desfăşura într-un mod cât se poate de confortabil şi fără bariere de comunicare.
Gândiţi-vă la coordonatorii pacienţilor ca la ghizii dumneavoastră în excursia medicală în Turcia. Angajaţii noştri internaţionali vă vor face să vă simţiţi ca şi când aţi primi tratamentul în ţara dumneavoastră – cu metode de diagnosticare şi tratament avansate şi cel mai înalt grad de confort şi exclusivitate.

Oficiul Internaţional abordează procedura de internare în spital ca pe o ceremonie de întâmpinare a unor oaspeţi foarte importanţi din străinătate. Gama completă de servicii oferite de Oficiul Internaţional al Liv Hospital acoperă toată perioada de diagnosticare şi tratament până la recuperarea pacientului, convalescenţa şi întoarcerea în siguranţă în ţara sa.
Oaspeţii noştri internaţionali observă diferenţa încă din momentul în care sunt conduşi în camere lor VIP. Aceste camere sunt dotate cu tehngologie digitală de ultimă oră, sistem double screen care le permite pacienţilor şi însoţitorilor lor să acceseze serviciile complete medicale, de recreere şi de distracţie prin simpla apăsare a unui buton.

Receptie Liv Turcia

Oficiul nostru Internnaţional nu lasă nimic la voia întâmplării – chiar şi cele mai mici detalii sunt luate în calcul pentru a ne asigura că tratmentul dumneavoastră în cadrul Liv Hospital Turcia este oexperienţă vindecătoare şi cât se poate de confortabilă. Toate aspectele ce ţin de şederea dumneavoastră sunt gândite în aşa fel încât să vă simţiţi ca acasă. Veţi putea urmări programele dumneavoastră preferate chiar dacă sunteţi în străinătate la tratament. Sistemul nostru de televiziune vă oferă o varietate de programe din diferite ţări ca să puteţi avea şi aici o părticică din ţara dumneavoastră.

Grija și atenția noastră la un deget distanță !
Cu ajutorul unităţii de telecomandă şi a tehnologiei pe bază de tabletă oaspeţii noştri au la dispoziţie o gamă variată de opţiuni. Indiferent dacă sunt în camera lor privată, la restaurant sau la o plimbare în aer liber, pacienţii internaţionali şi oaspeţii noştri pot intra oricând în contact cu Oficiul Internaţional, Specialistul care se ocupă de cazul respectiv şi personalul medical sau serviciul administrativ prin simpla apăsare a unui buton.bottom