a doua opinie medicala

A Doua Opinie Medicala - Simplu, Comod, Rapid

Cand e vorba despre sanatatea ta, a doua opinie este foarte importanta. Cand vine de la specialisti cu nivel de pregatire inalt si experienta vasta, A DOUA OPINIE POATE SA-TI OFERE O NOUA SANSA. Serviciul Second Opinion (a doua opinie), oferit de Liv Romania, este cel mai simplu, comod și rapid mod de a avea acces la serviciile medicale ale Liv Hospital Istanbul.

Prin completarea unui formular, dosarul tău medical ajunge la specialiștii Liv Hospital Istanbul, care evaluează gratuit cazul tău și îți transmit, în maximum 24 de ore, cea mai avizată opinie. 

Pentru detalii și informații suplimentare despre Second Opinion, operatorii Liv România de la birourile Constanța și București îți stau la dispoziție la numerele de telefon afișate în secțiunea Contact.

Serviciile oferite pacienților din România de către Biroul Internațional:

  • A doua opinie medicala - GRATUIT
  • Programare consulatii in cadrul Liv Hospital Istanbul - GRATUIT
  • Transport aeroport – Liv Hospital Istanbul– aeroport – GRATUIT
  • Transport Hotel - Liv Hospital Istanbul- Hotel- GRATUIT
  • Servicii de interpretare medicala si traducere – GRATUIT
  • Serviciu de rezervare a camerelor de hotel in Istanbul

Echipa Liv Hospital alaturi de tine!

Facilitati
Perspectiva unui tratament într-o ţară străină poate fi dificilă şi stresantă, chiar puţin înspăimântătoare. De aceea, Biroul Internaţional Liv Hospital, care se ocupă de pacienții veniți din afara Turciei, nu lasă nimic la voia întâmplării; chiar şi cele mai mici detalii sunt luate în calcul pentru a ne asigura că tratamentul tău în cadrul Liv Hospital Istanbul este o experienţă cât se poate de confortabilă.

Toți pacienții romani sunt întâmpinați în Istanbul de un consilier-translator de la Biroul Internațional care este român și vorbește limba română cu pacientul și persoanele care îi însoțesc. Astfel, tratamentul medical la Liv Hospital Istanbul este garantat a fi, în esență, confortabil și lipsit de orice bariere de comunicare.

Confort și exclusivitate
Gama completă de servicii oferite de Biroul Internaţional al Liv Hospital acoperă toată perioada de diagnosticare şi tratament, până la recuperarea pacientului, convalescenţa şi întoarcerea în siguranţă în ţara sa. Te vei simți ca și când ai primi tratamentul în ţara ta, cu metode de diagnosticare şi tratament avansate şi cel mai înalt grad de confort şi exclusivitate!

Toate aspectele ce ţin de şederea la Liv Hospital Istanbul sunt gândite în aşa fel încât să te simţi ca acasă. Vei putea urmări programele tale TV preferate chiar dacă esti în străinătate, la tratament. Sistemul nostru de televiziune îți oferă o varietate de programe din diferite ţări, ca să poti avea şi aici o părticică din ţara ta.

Cu ajutorul unităţii de telecomandă şi a tehnologiei pe bază de tabletă, pacientii noştri au la dispoziţie o gamă variată de opţiuni. Indiferent dacă sunt în camera lor privată, la restaurant sau la o plimbare în aer liber, pacienţii pot intra oricând în contact cu Biroul Internaţional, consilierul care se ocupă de caz, personalul medical sau serviciul administrativ, prin simpla apăsare a unui buton.

bottom